Reviews from FEBO Lelystad

Recent reviews

4.0
Mascha
22 October 2023

Voor alleenstaande of ouderen vind ik dat het bedrag voor bezorging (€15) te hoog is .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thea
25 September 2023

Super snel en warm geleverd

Marcel
7 September 2023

Altijd snel bezorgd en heerlijk eten.

Manuela Ebbers
19 August 2023

Was alleen jammer dat bij de broodjes frikandel, sate saus was vergeten

Miranda
26 July 2023

Lekker, warm en snel. Zelfs folie om de milkshake bleef hij lekker koud.

Ron Weening
26 July 2023

Ik kwam al sinds mijn zeer vroege jeugd (ongeveer 6/7 jaar) bij de allereerste Febo op de Karperweg in Amsterdam. De laatste tijd gaat echter de kwaliteit van het gebodene in Lelystad achteruit. Gisteren was de smaak ook niet zoals, ik het al die jaren gewend was. Daarnaast zijn tegenwoordig lang niet alle producten meer verkrijgbaar, zoals b.v. de kippenbouten. Staan constant als 'uitverkocht'. Het hoofdkantoor zegt, dat het wel besteld wordt in Lelystad, maar van Lelystad hoor je geen enkele reactie.

David
25 July 2023

Vreemd dat ik plastic belasting betaal en alles komt in papier/karton

Yvo
20 July 2023

Bezorger was op tijd. Heeft mij gewaarschuwd voor een Fernandez bom omdat het blikje veel geschud heeft onderweg vanwege al die drempels in m'n wij. Pluspunt! Superveel frietjes normaal bestellen wij drie porties omdat het allemaal zo weinig is maar niet bij deze bestelling. Het was eigenlijk zelfs teveel. Friet was goed gezout. Broodje is zacht maar niet sompig dus pluspunt. Al het eten bleef lang warm. Pluspunt. Alles was goed gefrituurd. Pluspunt Verbeterpunt: ga zo door

Jannie
5 July 2023

Super snel en lekker, wel idioot duur

Silvester
25 June 2023

Sneller dan gezegd werd. Warm en zoals altijd lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jennifer
13 May 2023

Bestelling op tijd bezorgd. Patat nog lekker warm. Aardige bezorger. Helaas zat het gratis blikje fris er niet bij, terwijl het wel op de bon stond.

De Groot
13 May 2023

Prima eten en op tijd 😊

Carmen
11 May 2023
Thea
11 May 2023

Super snel geleverd en alles goed warm

Suzanne
16 April 2023

Het was heerlijk en de verzorging was super super snel. Perfect 😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jo
7 April 2023

Febo is gewoon de lekkerste, maar toch heel jammer dat er nooit meer kipkrokantjes/bouten/wings online te bestellen zijn, waarom niet ???

Thea
29 March 2023

Precies op de gewenste tijd warm bezorgd

Cafe amsterdammertje
22 March 2023

Goed geregeld

Sylvia
20 March 2023

Heel vriendelijke bezorger die er zelfs eerder was dan voorgestelde tijd! Het gratis blikje drinken is een aardig gebaar en de kroketten waren lekker knapperig. De rest van het eten was echter zeker niet wat wij gewend waren van FEBO: - alles was lauw, bijna koud. - patat was zompig en niet lang genoeg gebakken. -oude sla op de kleine burgers. - slechte prijs- kwaliteit verhouding gezien de grootte en opmaak van de burgers. - het speciaaltje proefde niet als anders, andere receptuur? Al met al hebben wij niet lekker gegeten en teveel betaald voor wat we kregen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannie
16 March 2023

Prima te eten en snel bezorgd

Jos
11 March 2023

Gewoon lekker en perfect op tijd bezorgd! Ondanks de sneeuwbuien

Jonker
6 March 2023

De patat was slappe zooi satésaus koud en bamischijf was heel meelderig

john
4 March 2023

snel en goed warm geleverd. Ook was het smakelijk.

Evelyn
24 February 2023

Zoals altijd, prima!!!

MvB
22 February 2023
Thea
13 February 2023
Thea
31 January 2023
FN Belderink
30 January 2023
Eric B.
16 January 2023
Ineke
28 December 2022
Hannie
24 December 2022

Was prima,Kids hebben zitten smullen.

Ron Weening
21 December 2022
Rora
18 December 2022

Bezorging was precies wanneer verwacht met vriendelijke bezorger. Eten was ronduit slecht, in grote tegenstelling tot de vorige keer. Slappe, zoute kipnuggets, lauwe/koude grillburger die helemaal slordig overhoop lag, en opgebakken slappe patat. Dat ze daar zoveel geld voor durven vragen en dan dat de deur uitsturen. Schandalig!! Kalfskroketten waren prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eham
16 December 2022
Diana
12 December 2022

Optijd bestellen. De bezorging duurd wat langer. Bij ons ongeveer 45 min. Eten is lekker. Bezorger was heel aardig.

Bas
11 December 2022

De bezorging was op tijd en het eten was warm.

Nicole
10 December 2022

Snel bezorgd

Rora
9 December 2022

Bezorging was ontzettend snel (30 minuten eerder dan verwacht) en heel vriendelijk. Wij hoorden door omstandigheden de deurbel niet en daarom werden wij opgebeld door de bezorger met de mededeling dat ze voor de deur stond. De grillburgers smaakten heerlijk, de kroketten waren warm (al is opgevallen dat de krokante laag veel minder dik is geworden de laatste maanden, helaas) en de patat was oké. Beetje bleek en leek deel beetje opgebakken, maar in totaal hebben we er van gesmuld. Ik schrok wel van de prijzen, medium patat met saus is inmiddels meer dan € 5,00. Meer dan € 30 betaald voor 2 x med. patat met saus, 3 x kalfskroket en 3 x grillburger. Voor herhaling vatbaar maar niet meer zo vaak.

Kim
5 December 2022

Lekkere Febo friet en snacks, prima op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A Triple
3 December 2022

Heerlijke producten en snelle bezorging door vriendelijke en correcte bezorger

Stefan
27 November 2022
Anna
26 November 2022

De kwaliteit, als geleverd wordt altijd goed, helaas vergeten zij nog wel de gratis drankjes

Ineke
13 November 2022

Broodjes hamburger waren niet echt warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
10 November 2022

Snelle bezorging, warm eten en lekker als altijd

Rob
29 October 2022

Alles was prima

Mariska
28 October 2022

Zoals altijd weer top!

Beau
19 October 2022

Patat was niet gaar, dan is 3,30 wel erg duur.

Engen
14 October 2022

Prima

Kim
30 September 2022

Snelle, bezorging, lekkere snack. De patat was wat aan de zoute kant.

Ronald
23 September 2022

Super lekker en zeer snelle bezorging

Erik Bakker
12 September 2022

Hele snelle bezorging en lekker eten! Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert
4 September 2022

Altijd goed!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard Van Ewijk
28 August 2022

Super geregeld , heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geet
25 August 2022

Prima zoals altijd!!

Colin
21 August 2022
Josien
20 August 2022

Prima, snel, vriendelijk

Ron Weening
12 August 2022

Heerlijk en op tijd gegeten. Altijd weer goed.

Dana
6 August 2022

Ik ben teleurgesteld. De frikandellen en de berenklauwen leken wel opnieuw gefrituurd, erg hard/taai. De bamibal smaakte zuur alsof het niet meer goed was. De hamburgers waren ook erg slap. Alleen de patat was goed. Jammer, had veel beter van de FEBO verwacht..

Linda
2 August 2022
Eric Bongers
30 July 2022

Prima en lekker snel

Leuke klant
28 July 2022

Eten was prima, en de leukste bezorger kwam me eten brengen. Top goEr!

Ron
27 July 2022

Vlees was rauw en moest uur wachten

J
26 July 2022

Duurde iets langer vwb de aangegeven tijd maar gezien de personeelstekorten (werd als reden gegeven) maar 10 minuten later dan eerst werd vermeld

Rino van der Klei
20 June 2022

Bestelling goed controleren, wel mayonaise besteld niet gekregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eruk
18 June 2022

Patat iets slap en levering duurde 3 kwartier maar wisten we wel

Hebnie
13 June 2022

Bestelling kwam half uur eerder dan aangegeven was👌

Henk
21 May 2022

Was prima

Jeroen
13 May 2022
Bas
11 May 2022

De bezorging was goed en op tijd.

Anneke van Empelen
10 May 2022

Loempia’s waren erg vet en matig gevuld, ook formaat voor 4,85 erg . Jammer !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ger Koreman
8 May 2022

Heerlijke snacks en goede, snelle en vriendelijke bezorgster!

kelly
6 May 2022

De hamburger was heel soppig en ik had ook een broodje frikadel en die was naar mij idee nog niet helemaal gaar. Heb niet lekker gegeten.

Maaike
3 May 2022

De bestelling werd incompleet bezorgd. Toen moest ik wachten op de rest, maar tegen de tijd dat dat was bezorgd, was het eerder bezorgde eten al koud. Van de drie keer dat ik hier besteld heb, is dit al twee keer gebeurd. Jammer, een foutje kan gebeuren, maar of ik het nog een vierde keer probeer..? 😅

Sophia
26 April 2022

Heel goed eten ik schrok alleen een beetje van de prijs

Chantalle Bourquin
17 April 2022

Niks ontvangen ! Ik denk dat jullie al gesloten waren, maar de website niet dicht hebben gegooid... Bestelling geplaatst, betaald met Ideal en na een uur dus niks ontvangen. 4x Geprobeerd te bellen, zonder succes. Morgen maar even langs.....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ricardo Schenk
30 March 2022

Hele vrolijke leuke bezorgster. Eten was goed warm. Ijs goed koud. Top dus!

Opmeer
27 March 2022

Zeer snel geleverd, prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bram
26 March 2022

Blikje vergeten maar alsnog gebracht

MvB
25 March 2022
Claudia
15 March 2022

Echte Febo lekkernijen besteld. Patatjes met satesaus, speciaaltjes en een berenhap. Heerlijk, alleen de uien van de berenhap waren te groot/te dikke hompen en daardoor te rauw en dat was niet lekker en jammer.

Peter
8 March 2022
Michael
6 March 2022

Van de 6 dingen miste er 2 En je kan niet bellen want het nummer is niet te vinden

Bas
25 February 2022

De bestelling werd eerder bezorgd dan de ingeschatte tijd. Daar was ik heel blij mee.

Jeroen
11 February 2022

Top!

J.G.Meijer
10 February 2022

Jammer dat er weer wat vergeten was wat ik wel betaald had. Dit keer de mayonaise/curry saus. Heb al een aantal keren meegemaakt dat er iets vergeten wordt. Jammer. Verder was het lekker en snel bezorgd.

Thea
3 February 2022
Rinie duker
29 January 2022

Vergeten de bezorger een fooi te geven ,sorry.

Marilyn
26 January 2022

Alles was goed

Dennis
25 January 2022

Er was iets mis met de bestelling dit werd zeer kundig en vriendelijk opgelost. Door de mevr aan de telefoon. Vriendelijke en nette bezorger ook. Eten was op tijd en lekker.

Trudie
23 January 2022

Het ging allemaal echt SUPERSNEL! Eten was heerlijk warm.

Robert
23 January 2022

Verschrikkelijk, 25 bitterballen besteld… 10/12 bitterballen waren geplet…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannie
16 January 2022

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cedric
15 January 2022

Keurig op tijd (15 min voor voorspelde tijd). Alles was goed warm. De patatjes waren een beetje zacht, maar dat kan ook komen doordat ik ze te lang in het bakje heb laten zitten. De bezorgster had er in ieder geval zin in. Graag zou ik de volgende keer wel willen dat zij niet heel enthousiast tien keer gaat lopen aanbellen, omdat de rest van het appartementencomplex ook kan meegenieten. ;)

Sabina
4 January 2022

Wij vonden grillburger klein, de patat was zout, en om eerlijk te zijn vonden we de prijs voor alles aan de hoge kant. Normaal halen we,en zijn we z'on 18,- kwijt bij Lelyhof De bezorger was erg klantvriendelijk,die krijgt een dikke 10

Miranda
30 December 2021

Lekker gegeten, warm knapperig en FEBO kwaliteit

Leander
19 December 2021

Erg laat bezorgd (later dan uiterlijke bezorgtijd) en ander vegatarisch product ontvangen zonder reden of contact!? Dit is niet wat wij besteld hadden of wilden. Bezorger wel vriendelijk en daarom alsnog fooi ontvangen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mandy
14 December 2021

Snelle bezorging door een leuke jongen.

jacob
10 December 2021

goed als altijd

Ron Weening
30 November 2021

Heerlijk gegeten, nadat het keurig op tijd en door een hele nette bezorger afgeleverd was. Voor herhaling vatbaar.

CF vanIersel
27 November 2021

Helaas was de friet slap en niet goed warm en het gratis blikje cola was er niet bij !

Goossens
21 November 2021

Wij verbazen ons altijd over hoe snel jullie zijn. En eten is altijd goed. Echt top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gert
21 November 2021

Zeer goed en snelle levering! Ga zo door.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

vijfschaft
21 November 2021

uitermate slecht niet normaal voor febo koud en allemaal harde brokken in mijn broodjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henm
20 November 2021

Helaas de eerste en laatste keer. Patat was koud, kipstukken lauw, vielen bijna door de papieren zak door het vet. Was waarschijnlijk een van de laatste want bezorger was erg lang onderweg op de fiets in verhouding met de vertrektijd die was doorgegeven.

Kool
8 November 2021

Duurde een beetje lang voordat het kwam maar het eten is altijd goed. Verbeterpuntje is dat er op de doosjes geschreven wordt welke burger in welk doosje zit zodat we niet aan elkaars hamburger hoeven te zitten, dat zou fijn zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
6 November 2021

Snel bezorgd warm en goed!

Jannie
5 November 2021

Heerlijk en zo snel bezorgd

Cees
5 November 2021

Vlotte service, ruim voor de afgesproken tijd.

Steff
3 November 2021

Snelle en aardige bezorger!

Mariska
28 October 2021

Dikke 10 voor jullie service!

Marion Denkers
28 October 2021

De bestelling was niet helemaal warm, dit is de tweede keer. Voorheen was het altijd goed warm.

Ron Weening
27 October 2021

Wat een ontzettend vriendelijke bezorger en daarna heerlijk gegeten. Geen minpunten.

Rachel
24 October 2021

Het eten was niet echt meer warm, gelukkig niet koud en m'n kipburgers lagen op hun kant, waardoor m'n sla en saus niet meer normaal op m'n burgers lagen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurice
23 October 2021

Friet was helemaal slap & lauw. Overige gefrituurde dingen waren wel ok / lekker. Bezorging was sneller aangekomen dan verwacht & vriendelijk .

Denise
22 October 2021

De patat was door de hele zak gehutseld, blijkbaar was het doosje niet goed dicht. Het was een zooitje. Daarbij was het drankje vergeten maar die is wel nabezorgd.. wat een teleurstelling, zonde van het geld...

Janneke
21 October 2021

Bezorging en eten was als vanouds erg goed.

Marcel
11 October 2021

Het spijt mij, maar ik vond het tegenvallen. Patat was slap en niet warm, gehaktbal zat geen smaak aan, saté saus was bijna klei. De beroemde kroket was lekker maar lauw. Dus eindconclusie.. niet voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gijs Kok
10 October 2021

Het eten en de levering waren prima. Jammer dat het gratis drankje niet meegeleverd is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
9 October 2021

Nog nooit zo een slechte berenhap gehad. Miss moet febo eens bij een andere snackbar gaan kijken:(.

J van buiten
8 October 2021

Goed warm en hele goeie stevige patat top

Jeroen
8 October 2021
Thea
29 September 2021

Super snel bezorgd alles lekker warm en goed naar de opmerking gekeken.

G.A M6
26 September 2021

Altijd goede kwaliteit en snel bezorgd

Ron Weening
16 September 2021

De maaltijd was uitstekend en de bezorging en de bezorger ook. Uiterst netjes en beleefd en op tijd. En de smaak, zoals ik gewend ben bij Febo. En dat al zo'n 60 jaar.

Lex
11 September 2021

Mijn grill burger vlees was rouw rood vlees en dat dan voor iemand die regelmatig besteld nu niet meer hoor bahh heb het in mijn mond gehad vies

Stef de Haas
10 September 2021

Anders altijd goed, maar deze keer een paar steekjes laten vallen. Frites was te lang gebakken en te zout, nuggets waren veel te zout, sambal bij de loempia besteld maar niet ontvangen. Dus deze keer mindere kwaliteit en een beetje teleurgesteld

Gertjan
31 August 2021

Top en goed warm, miste wel de mosterd bij de kroket😁😉

Van Batenburg
29 August 2021

Eten was goed maar we hadden 2 milkshakes en maar 1rietje verder geen klachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
27 August 2021

Eten was prima. Beetje jammer dat je een tijd aan geeft voor bezorging en jullie een uur te vroeg op de stoep staan... En dan vervolgens ook op de meegeleverde bon zetten dat het op de gevraagde tijd geleverd is.....

Beppie
26 August 2021

Helaas was de saté saus lauw en de frikandel speciaal niet gaar. Maar de jongeman was keurig! Waarschuwde netjes dat we het ( gratis) blikje cola even moesten laten staan voor dat we het open maakte want het had geschud. Alleen voor de jongeman zou ik weer bestellen.

DS
24 August 2021

Snelle bezorging en goed en warm eten (op een dinsdagmiddag)

Marjan
19 August 2021

We bestellen regelmatig bij Febo en hadden niet gerekend op lauw warme burgers en slappe patat...jammer, niet zoals we het gewend zijn!

Eric
10 August 2021

Als iemand een bezordtijd aangeeft, kom dan niet eerder...... er is vast een goede reden dat iemand een specifieke tijd aanvraagd. Verder was het weer super lekker.

Rowena
10 August 2021

Werd zelfs gebeld over het feit dat de saus op was. Gemeld dat ze me mochten verrassen met een saus en heb heerlijk gegeten en vlotte levering!

Marleen Entuli
9 August 2021

alles was lekker en op tijd bezorgd. alleen de speciaaltjes waren te lang gebakken en hadden zwarte verbrande plekken helaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
19 July 2021

Onbeleefd via de telefoon, word zomaar opgehangen

Ronald van Nus
17 July 2021

Alleen jammer dat het gratis drankje ontbrak.

Wieteke Zant
15 July 2021

Normaal is alles goed alleen nu hadden wij een zak kipnuggets gekregen terwijl wij een kaas soufflé en bami schijf wouden en er was geen mogelijkheid om contact op te nemen.

Thea
14 July 2021

Helaas zat in de kaassoufle weinig kaas alleen maar lucht. Bezorger was ook niet erg vriendelijk had er weinig zin in. En er stond bij het bestellen u krijgt een gratis blikje cola helaas zat die er niet bij.

A. Appeldoorn
13 July 2021

Erg snelle levering dus goed heet en goeie kwaliteit

Erik
9 July 2021

Heerlijk warm en knapperig

Jannie
7 July 2021
L.H. van der Gragt
6 July 2021

wij waen verrast dat het exact op tijd kwam en goede maaltijdperfect smaakte lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Xio
1 July 2021

Was heerlijk. Bedankt...

N.B.
29 June 2021

Mooi op tijd, eten warm, vriendelijke bezorger.

Kim
28 June 2021
Richard
24 June 2021

Altijd lekker, vriendelijke mensen, keurig op tijd klaar.

Thea de wit
22 June 2021

Had bij bezorgen om 12 uur aangegeven bij de bevestiging mail stond 12.15 maar werd pas na 12.30 bezorgd dat vond ik toch wel jammer.

Jarno Lindeman
18 June 2021

Mooi op tijd!

Vern
13 June 2021
Anoniem
3 June 2021
Anoniem
2 June 2021

vriendelijke bezorger. Richttijd was 18.50 uur om 18.10 ging de bel. Zeer vlugge bezorging

M
1 June 2021

Kroketten gebroken

Marit
28 May 2021

Duurde bizar lang (bijna een uur), was extreem duur en absoluut niet lekker. Voor ons niet voor herhaling vatbaar helaas.

Madita
24 May 2021

Zeker een uur moeten wachten. 17:27 besteld en zou pas 18:30 bezorgd worden. Bezorging was wel heel netjes.

Trudy
17 May 2021

Bestelling was op tijd en goed. Alleen jammer dat het beloofde gratis blikje Fanta er niet bij geleverd was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Beeren
7 May 2021

De bamiblok was minder van kwaliteit dan ik gewend ben. De rest was perfect. Jullie satesaus is de lekkerste. 👍🏻

Jannie
4 May 2021
Edwin
1 May 2021

Patat goed, snack goed! De vier hamburgers niet... Volgende keer beter.

Hanny
27 April 2021
Marion Denkers
26 April 2021

De ervaring van vrijdag 23/04 2021 was niet goed, het duurde veel te lang en het geleverde was niet voldoende warm. Ik heb telefonisch gereageerd en de klacht gemeld. Er werd mij verteld, eerder te reageren en opnieuw te bestellen. Dat was niet mogelijk omdat het op werklocatie besteld was. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet,

Anoniem
18 April 2021
Linda
18 April 2021
Janneke
17 April 2021

Het eten was weer heerlijk en wat een aardige bezorgers hebben jullie. Mijn complimenten.

Linda
12 April 2021

Het eten was goed en mooi op tijd

Danielle
10 April 2021

Duur voor wat je krijgt. Hamburger met droog brood. Klets saus erop. Twee hamburgers erg dun snippertje sla plakje kaas dat was het.en twee patat zonder saus. 20 euro. Prijzig.

Jannie
8 April 2021
Anoniem
8 April 2021

Eten was lekker, goed warm en een snelle bezorging

Leo M
1 April 2021

Snel, lekker, maar zou fijn zijn als het beloofde blikje cola ook was afgeleverd.....;-). Niet dat ik daar wakker van lig. Maar volgende keer 2?

Jannie
31 March 2021

Heerlijk snel en heet. Lieve bezorger

Janneke
27 March 2021

Het eten was heerlijk en vooral de satésaus . De bezorger was heel vriendelijk en ik hoop dat hij de fooi heeft gekregen die ik overgemaakt heb.

Monica
24 March 2021

Naar verkeerd adres geleverd, buurman kwam met lauw eten aan. Een lek blikje maakte de tas nat en alle drankjes viel uit bij mijn voor deur. Filiaal gebeld en een nieuw bestelling is beloofd en dan vervolgens kregen we een telefoontje dat we geen bestelling krijgen maar een "gratis" drankje want de buurman heeft de eten warm geleverd gekregen (toch?) en daar was niets mis met de eten. Lekker €30 voor 1 milkshake en fernandez betaald want in de tussen tijd is de eten goed koud en onvoorstelbaar maar de kroketten bleken ook halfgaar bij onderzoek achteraf (er zijn foto's van de blank paneermeel).

Els
24 March 2021

Goede producten en snelle levering.

Janneke
21 March 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging prima. Heel tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
20 March 2021

Prima bezorging, lekker warm. Bacon had iets minder lang gebakken mogen worden.

Jannie
15 March 2021

Zeer snel bezorgd prima in orde

Alicia
7 March 2021

Bij mijn bestelling was er een product niet meer op voorraad. Medewerker heeft snel contact opgenomen. Heel fijn. En de bezorging was super snel.

Wieteke Zant
4 March 2021

De bezorger was lief :)

Ron Weening
27 February 2021
Joyce
26 February 2021

Prima frietje met snacks voor de kids

Sandra
20 February 2021

Loempia's waren helaas erg zout, jammer zal ze niet meer bestellen

Michelle
19 February 2021

Bestellen ging prima, heel fijn dat je nu verschillende keuzes kan aangeven. Fijne verpakkingen van het patat. Helaas zat er geen bacon op mijn baconburger. Was wel lekker maar niet wat ik besteld had. Verder goed gegeten, was warm.

A. Oosterhout
19 February 2021

De frietsaus 2x ontbrak en de banaanmilkshake smaakte heel vies. Oud of schoonmaakmiddel?

De wit
18 February 2021
Nunzio
18 February 2021

Febo blinkt naar mijn mening altijd uit met de kroketten ed. De patat vind ik sowieso altijd smakeloos. Als ik wel eens naar Febo ga en dan naar de automatiek dan wacht ik altijd tot de producten vers in de automatiek gelegd worden, pas dan haal ik het uit de automaat. Het scheelt enorm of iets direct uit de frituur komt of dat het al wat afgekoeld is. Hier ligt direct het probleem bij het laten bezorgen van de snacks.. Het is het allemaal net niet. Patat die al niet top is al wat zachter geworden en half warm... Hamburger niet heet meer.. En dat voor ruim 40 euro met 2 volwassenen en 2 kids voor een lauwe snack.. Nee, dan haal ik het voortaan wel voor de helft hier bij de plaatselijke snackbar...

Mark
12 February 2021

Snel bezorgd, lekker eten, bedankt.

Ron Weening
11 February 2021

Zelfs met dit weer perfect en op tijd. En het eten was weer prima. Heerlijk gegeten.

Sanna Kalkhoven
27 January 2021

Snel Goede kwaliteit

stijger
24 January 2021

alles OK, maar broodje grilburger met bacon helaas lekker broodje met saus, ,sla en bacon MAAR GEEN Grilburger Foutje, maar niet geklaagd

Gonny de Jong
20 January 2021

Bezorging slecht. Als uitzondering en om de horeca te steunen had ik eens een keer eten in line besteld. Ik had als tijd 17.20 uur opgegeven. Ik kwam na een zware dag om 16.30 uur thuis. De bel ging en daar stond de bezorger al. Ik had nog niet eens mijn jas uit. Als ik 17.20 uur als tijd op geef, dan bedoel ik ook die tijd. En niet 16.33 uur. Dat was zelfs voor mij te vroeg. Ik kon om 17.20 alsnog alles opwarmen. Weg makkelijke dag en smakelijk voedsel. Voor mij geen FEBO meer.

Janneke
15 January 2021

Het eten was heel lekker en de bezorging was heel erg vriendelijk en netjes.

Jannie
12 January 2021
Bep
12 January 2021

Patat was niet lekker leek wel oud, niet goed warm. Berehap was ook niet vers.

Klaas
8 January 2021

25 min te laat klaar

Gina
4 January 2021

Sloeg nergens op, beren hap was letterlijk 3 stukjes vlees met een hele ui aan het stokje. En dat voor zo’n dure prijs

Carolien
24 December 2020

Goed, snel en warm. Half uur eerder dan geschat en altijd lekker. Top!!!!

Carry rijnhart
18 December 2020

Prima bezorging Prima email contact Prima op tijd

Frank
18 December 2020

De saus bij de kip nuggets was vergeten , wel voor betaald. Bezorger gaf aan dat ik kon bellen naar filiaal Lelystad, alleen ze nemen niet op. Dus zonder saus gegeten.

ingrid
16 December 2020