Beoordelingen van FEBO Lelystad

Recente recensies

4.0
Ron Weening
30 november 2021

Heerlijk gegeten, nadat het keurig op tijd en door een hele nette bezorger afgeleverd was. Voor herhaling vatbaar.

CF vanIersel
27 november 2021

Helaas was de friet slap en niet goed warm en het gratis blikje cola was er niet bij !

Goossens
21 november 2021

Wij verbazen ons altijd over hoe snel jullie zijn. En eten is altijd goed. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
21 november 2021

Zeer goed en snelle levering! Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vijfschaft
21 november 2021

uitermate slecht niet normaal voor febo koud en allemaal harde brokken in mijn broodjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henm
20 november 2021

Helaas de eerste en laatste keer. Patat was koud, kipstukken lauw, vielen bijna door de papieren zak door het vet. Was waarschijnlijk een van de laatste want bezorger was erg lang onderweg op de fiets in verhouding met de vertrektijd die was doorgegeven.

Kool
8 november 2021

Duurde een beetje lang voordat het kwam maar het eten is altijd goed. Verbeterpuntje is dat er op de doosjes geschreven wordt welke burger in welk doosje zit zodat we niet aan elkaars hamburger hoeven te zitten, dat zou fijn zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
6 november 2021

Snel bezorgd warm en goed!

Jannie
5 november 2021

Heerlijk en zo snel bezorgd

Cees
5 november 2021

Vlotte service, ruim voor de afgesproken tijd.

Steff
3 november 2021

Snelle en aardige bezorger!

Mariska
28 oktober 2021

Dikke 10 voor jullie service!

Marion Denkers
28 oktober 2021

De bestelling was niet helemaal warm, dit is de tweede keer. Voorheen was het altijd goed warm.

Ron Weening
27 oktober 2021

Wat een ontzettend vriendelijke bezorger en daarna heerlijk gegeten. Geen minpunten.

Rachel
24 oktober 2021

Het eten was niet echt meer warm, gelukkig niet koud en m'n kipburgers lagen op hun kant, waardoor m'n sla en saus niet meer normaal op m'n burgers lagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
23 oktober 2021

Friet was helemaal slap & lauw. Overige gefrituurde dingen waren wel ok / lekker. Bezorging was sneller aangekomen dan verwacht & vriendelijk .

Denise
22 oktober 2021

De patat was door de hele zak gehutseld, blijkbaar was het doosje niet goed dicht. Het was een zooitje. Daarbij was het drankje vergeten maar die is wel nabezorgd.. wat een teleurstelling, zonde van het geld...

Janneke
21 oktober 2021

Bezorging en eten was als vanouds erg goed.

Marcel
11 oktober 2021

Het spijt mij, maar ik vond het tegenvallen. Patat was slap en niet warm, gehaktbal zat geen smaak aan, saté saus was bijna klei. De beroemde kroket was lekker maar lauw. Dus eindconclusie.. niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs Kok
10 oktober 2021

Het eten en de levering waren prima. Jammer dat het gratis drankje niet meegeleverd is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
9 oktober 2021

Nog nooit zo een slechte berenhap gehad. Miss moet febo eens bij een andere snackbar gaan kijken:(.

J van buiten
8 oktober 2021

Goed warm en hele goeie stevige patat top

Jeroen
8 oktober 2021
Thea
29 september 2021

Super snel bezorgd alles lekker warm en goed naar de opmerking gekeken.

G.A M6
26 september 2021

Altijd goede kwaliteit en snel bezorgd

Ron Weening
16 september 2021

De maaltijd was uitstekend en de bezorging en de bezorger ook. Uiterst netjes en beleefd en op tijd. En de smaak, zoals ik gewend ben bij Febo. En dat al zo'n 60 jaar.

Lex
11 september 2021

Mijn grill burger vlees was rouw rood vlees en dat dan voor iemand die regelmatig besteld nu niet meer hoor bahh heb het in mijn mond gehad vies

Stef de Haas
10 september 2021

Anders altijd goed, maar deze keer een paar steekjes laten vallen. Frites was te lang gebakken en te zout, nuggets waren veel te zout, sambal bij de loempia besteld maar niet ontvangen. Dus deze keer mindere kwaliteit en een beetje teleurgesteld

Gertjan
31 augustus 2021

Top en goed warm, miste wel de mosterd bij de kroket😁😉

Van Batenburg
29 augustus 2021

Eten was goed maar we hadden 2 milkshakes en maar 1rietje verder geen klachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
27 augustus 2021

Eten was prima. Beetje jammer dat je een tijd aan geeft voor bezorging en jullie een uur te vroeg op de stoep staan... En dan vervolgens ook op de meegeleverde bon zetten dat het op de gevraagde tijd geleverd is.....

Beppie
26 augustus 2021

Helaas was de saté saus lauw en de frikandel speciaal niet gaar. Maar de jongeman was keurig! Waarschuwde netjes dat we het ( gratis) blikje cola even moesten laten staan voor dat we het open maakte want het had geschud. Alleen voor de jongeman zou ik weer bestellen.

DS
24 augustus 2021

Snelle bezorging en goed en warm eten (op een dinsdagmiddag)

Marjan
19 augustus 2021

We bestellen regelmatig bij Febo en hadden niet gerekend op lauw warme burgers en slappe patat...jammer, niet zoals we het gewend zijn!

Eric
10 augustus 2021

Als iemand een bezordtijd aangeeft, kom dan niet eerder...... er is vast een goede reden dat iemand een specifieke tijd aanvraagd. Verder was het weer super lekker.

Rowena
10 augustus 2021

Werd zelfs gebeld over het feit dat de saus op was. Gemeld dat ze me mochten verrassen met een saus en heb heerlijk gegeten en vlotte levering!

Marleen Entuli
9 augustus 2021

alles was lekker en op tijd bezorgd. alleen de speciaaltjes waren te lang gebakken en hadden zwarte verbrande plekken helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
19 juli 2021

Onbeleefd via de telefoon, word zomaar opgehangen

Ronald van Nus
17 juli 2021

Alleen jammer dat het gratis drankje ontbrak.

Wieteke Zant
15 juli 2021

Normaal is alles goed alleen nu hadden wij een zak kipnuggets gekregen terwijl wij een kaas soufflé en bami schijf wouden en er was geen mogelijkheid om contact op te nemen.

Thea
14 juli 2021

Helaas zat in de kaassoufle weinig kaas alleen maar lucht. Bezorger was ook niet erg vriendelijk had er weinig zin in. En er stond bij het bestellen u krijgt een gratis blikje cola helaas zat die er niet bij.

A. Appeldoorn
13 juli 2021

Erg snelle levering dus goed heet en goeie kwaliteit

Erik
9 juli 2021

Heerlijk warm en knapperig

Jannie
7 juli 2021
L.H. van der Gragt
6 juli 2021

wij waen verrast dat het exact op tijd kwam en goede maaltijdperfect smaakte lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xio
1 juli 2021

Was heerlijk. Bedankt...

N.B.
29 juni 2021

Mooi op tijd, eten warm, vriendelijke bezorger.

Kim
28 juni 2021
Richard
24 juni 2021

Altijd lekker, vriendelijke mensen, keurig op tijd klaar.

Thea de wit
22 juni 2021

Had bij bezorgen om 12 uur aangegeven bij de bevestiging mail stond 12.15 maar werd pas na 12.30 bezorgd dat vond ik toch wel jammer.

Jarno Lindeman
18 juni 2021

Mooi op tijd!

Vern
13 juni 2021
Anoniem
3 juni 2021
Anoniem
2 juni 2021

vriendelijke bezorger. Richttijd was 18.50 uur om 18.10 ging de bel. Zeer vlugge bezorging

M
1 juni 2021

Kroketten gebroken

Marit
28 mei 2021

Duurde bizar lang (bijna een uur), was extreem duur en absoluut niet lekker. Voor ons niet voor herhaling vatbaar helaas.

Madita
24 mei 2021

Zeker een uur moeten wachten. 17:27 besteld en zou pas 18:30 bezorgd worden. Bezorging was wel heel netjes.

Trudy
17 mei 2021

Bestelling was op tijd en goed. Alleen jammer dat het beloofde gratis blikje Fanta er niet bij geleverd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Beeren
7 mei 2021

De bamiblok was minder van kwaliteit dan ik gewend ben. De rest was perfect. Jullie satesaus is de lekkerste. 👍🏻

Jannie
4 mei 2021
Edwin
1 mei 2021

Patat goed, snack goed! De vier hamburgers niet... Volgende keer beter.

Hanny
27 april 2021
Marion Denkers
26 april 2021

De ervaring van vrijdag 23/04 2021 was niet goed, het duurde veel te lang en het geleverde was niet voldoende warm. Ik heb telefonisch gereageerd en de klacht gemeld. Er werd mij verteld, eerder te reageren en opnieuw te bestellen. Dat was niet mogelijk omdat het op werklocatie besteld was. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet,

Anoniem
18 april 2021
Linda
18 april 2021
Janneke
17 april 2021

Het eten was weer heerlijk en wat een aardige bezorgers hebben jullie. Mijn complimenten.

Linda
12 april 2021

Het eten was goed en mooi op tijd

Danielle
10 april 2021

Duur voor wat je krijgt. Hamburger met droog brood. Klets saus erop. Twee hamburgers erg dun snippertje sla plakje kaas dat was het.en twee patat zonder saus. 20 euro. Prijzig.

Jannie
8 april 2021
Anoniem
8 april 2021

Eten was lekker, goed warm en een snelle bezorging

Leo M
1 april 2021

Snel, lekker, maar zou fijn zijn als het beloofde blikje cola ook was afgeleverd.....;-). Niet dat ik daar wakker van lig. Maar volgende keer 2?

Jannie
31 maart 2021

Heerlijk snel en heet. Lieve bezorger

Janneke
27 maart 2021

Het eten was heerlijk en vooral de satésaus . De bezorger was heel vriendelijk en ik hoop dat hij de fooi heeft gekregen die ik overgemaakt heb.

Monica
24 maart 2021

Naar verkeerd adres geleverd, buurman kwam met lauw eten aan. Een lek blikje maakte de tas nat en alle drankjes viel uit bij mijn voor deur. Filiaal gebeld en een nieuw bestelling is beloofd en dan vervolgens kregen we een telefoontje dat we geen bestelling krijgen maar een "gratis" drankje want de buurman heeft de eten warm geleverd gekregen (toch?) en daar was niets mis met de eten. Lekker €30 voor 1 milkshake en fernandez betaald want in de tussen tijd is de eten goed koud en onvoorstelbaar maar de kroketten bleken ook halfgaar bij onderzoek achteraf (er zijn foto's van de blank paneermeel).

Els
24 maart 2021

Goede producten en snelle levering.

Janneke
21 maart 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging prima. Heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 maart 2021

Prima bezorging, lekker warm. Bacon had iets minder lang gebakken mogen worden.

Jannie
15 maart 2021

Zeer snel bezorgd prima in orde

Alicia
7 maart 2021

Bij mijn bestelling was er een product niet meer op voorraad. Medewerker heeft snel contact opgenomen. Heel fijn. En de bezorging was super snel.

Wieteke Zant
4 maart 2021

De bezorger was lief :)

Ron Weening
27 februari 2021
Joyce
26 februari 2021

Prima frietje met snacks voor de kids

Sandra
20 februari 2021

Loempia's waren helaas erg zout, jammer zal ze niet meer bestellen

Michelle
19 februari 2021

Bestellen ging prima, heel fijn dat je nu verschillende keuzes kan aangeven. Fijne verpakkingen van het patat. Helaas zat er geen bacon op mijn baconburger. Was wel lekker maar niet wat ik besteld had. Verder goed gegeten, was warm.

A. Oosterhout
19 februari 2021

De frietsaus 2x ontbrak en de banaanmilkshake smaakte heel vies. Oud of schoonmaakmiddel?

De wit
18 februari 2021
Nunzio
18 februari 2021

Febo blinkt naar mijn mening altijd uit met de kroketten ed. De patat vind ik sowieso altijd smakeloos. Als ik wel eens naar Febo ga en dan naar de automatiek dan wacht ik altijd tot de producten vers in de automatiek gelegd worden, pas dan haal ik het uit de automaat. Het scheelt enorm of iets direct uit de frituur komt of dat het al wat afgekoeld is. Hier ligt direct het probleem bij het laten bezorgen van de snacks.. Het is het allemaal net niet. Patat die al niet top is al wat zachter geworden en half warm... Hamburger niet heet meer.. En dat voor ruim 40 euro met 2 volwassenen en 2 kids voor een lauwe snack.. Nee, dan haal ik het voortaan wel voor de helft hier bij de plaatselijke snackbar...

Mark
12 februari 2021

Snel bezorgd, lekker eten, bedankt.

Ron Weening
11 februari 2021

Zelfs met dit weer perfect en op tijd. En het eten was weer prima. Heerlijk gegeten.

Sanna Kalkhoven
27 januari 2021

Snel Goede kwaliteit

stijger
24 januari 2021

alles OK, maar broodje grilburger met bacon helaas lekker broodje met saus, ,sla en bacon MAAR GEEN Grilburger Foutje, maar niet geklaagd

Gonny de Jong
20 januari 2021

Bezorging slecht. Als uitzondering en om de horeca te steunen had ik eens een keer eten in line besteld. Ik had als tijd 17.20 uur opgegeven. Ik kwam na een zware dag om 16.30 uur thuis. De bel ging en daar stond de bezorger al. Ik had nog niet eens mijn jas uit. Als ik 17.20 uur als tijd op geef, dan bedoel ik ook die tijd. En niet 16.33 uur. Dat was zelfs voor mij te vroeg. Ik kon om 17.20 alsnog alles opwarmen. Weg makkelijke dag en smakelijk voedsel. Voor mij geen FEBO meer.

Janneke
15 januari 2021

Het eten was heel lekker en de bezorging was heel erg vriendelijk en netjes.

Jannie
12 januari 2021
Bep
12 januari 2021

Patat was niet lekker leek wel oud, niet goed warm. Berehap was ook niet vers.

Klaas
8 januari 2021

25 min te laat klaar

Gina
4 januari 2021

Sloeg nergens op, beren hap was letterlijk 3 stukjes vlees met een hele ui aan het stokje. En dat voor zo’n dure prijs

Carolien
24 december 2020

Goed, snel en warm. Half uur eerder dan geschat en altijd lekker. Top!!!!

Carry rijnhart
18 december 2020

Prima bezorging Prima email contact Prima op tijd

Frank
18 december 2020

De saus bij de kip nuggets was vergeten , wel voor betaald. Bezorger gaf aan dat ik kon bellen naar filiaal Lelystad, alleen ze nemen niet op. Dus zonder saus gegeten.

ingrid
16 december 2020